Onze Missie

TechPower helpt bedrijven groeien door middel van online oplossingen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw website bovenaan Google te vinden is en klanten uw bedrijf ontdekken. Wij maken uw website geheel op maat zodat uw bedrijf een professionele indruk maakt bij uw klanten. Verder verzorgen wij dat uw website regelmatig wordt ge-update met de nieuwste CMS versie.

Het Bedrijf

Wij zijn in 2017 begonnen met TechPower om bedrijven en particulieren te helpen met het bouwen van hun website / webshop. Nadat wij in 2018 veel aanvragen kregen voor het SEO optimaliseren van websites en het adverteren via Google, Facebook, Instagram, Linkedin en Youtube hebben wij een marketing team opgericht.

Ons Team

Ons team zal er voor zorgen dat uw wensen uitkomen. We hebben een speciaal ontwerp team die uw website op maat ontwerpt, een ander team zal het vervolgens omzetten in een volledig functionele website. In 2018 hebben we een nieuw team die gespecialiseerd zijn in E-commerce. Dit team zorgt ervoor dat uw webshop goed te vinden is. Ook maken ze advertenties voor Facebook, Instagram, Google en YouTube.